Sandvikenhus

Parkeringsavgift på besöksparkeringar

I maj införs en avgift på 4 kr/timme för att parkera på besöksparkeringarna i Björksätra samt på Mossvägen och Gullheden.

Varför införs avgift på besöksparkeringarna?

Besöksparkeringarna är till för våra hyresgästers besökare och för att användas under en kortare tid. Idag blockeras de i många fall av bilar som ställs där under lång tid. Genom att införa p-avgift skapas rotation på bilarna och därmed fler lediga platser.

Vilka områden berörs?

Björksätra, Mossvägen samt Gullheden i Järbo. Sedan tidigare är avgift införd på Kanalgränd, Dalslänningen och Nya Bruket.

Kostnad

Det kostar 4 kr/timme att parkera på besöksparkeringarna. Avgiften
gäller från när de nya informationsskyltarna sitter på plats vid parkeringarna. Skyltarna beräknas komma på plats i maj

Hur betalar man?

Man betalar genom att köpa digitala parkeringsbiljetter i Parksters mobilapp eller via sms. Information om appen, hur den fungerar och de olika betalningsalternativen finns på www.parkster.se Länk till annan webbplats.. Se även skyltning vid besöksparkeringarna.

Vem bevakar?

Addici Security kommer att bevaka besöksparkeringarna och kontrollera via registreringsnummer att alla som står på en besöksparkering har betalat p-avgift. Bilar utan betald p-avgift kommer att bötfällas.

Parkering för hyresgäster

Du som är hyresgäst kan teckna kontrakt på en parkering. Logga in på Mina sidor Länk till annan webbplats. för att söka ledig parkering.

Om du har frågor

Om du har allmänna frågor om parkeringar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst, tel 026-24 22 00, e-post info@sandvikenhus.se. Vid frågor som rör betalning av besöksparkering, kontakta Addici Security, ­­tel.nr 070-563 36 32.


Berätta gärna i förväg för de som brukar besöka dig att de behöver betala för att parkera på besöksparkeringen.