Sandvikenhus

Vanliga frågor

Boendeguide

Här hittar du som är hyresgäst svaren på de vanligaste frågorna.

Hittar du inte svaret på din fråga? Välkommen att kontakta oss via e-post, telefon eller besök vår kundtjänst på Plangatan 7.

 

Att flytta in

När du flyttar är det många saker att tänka på. Du ska inte bara planera packning och städning, du ska också beställa tjänster och adressändra. Här kommer några tips som gör din flytt enklare. »

 

Att bo hos oss

Under din boendetid kommer det ibland upp nya frågeställningar, och under denna rubrik har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får. »

Snöröjning

Vår första prioritet när det kommer mycket snö är framkomlighet för utryckningsfordon. Vi snöröjer gästparkeringarna, men du ansvarar själv för att skotta på din egen parkering och vid garagedörren.»

 

Gör-det-själv-guider

Som hyresgäst ansvar du för att ta hand om din lägenhet på bästa sätt. För att underlätta för dig har vi tagit fram gör-det-själv-guider för att exempelvis tömma och rensa golvbrunnar, byta säkringar eller byta batteri i brandvarnare. Läs mer »

Boendeinflytande

Sandvikenhus värnar om trygghet och trivsel i våra bostadsområden. För dig som vill engagera dig i ditt bostadsområde finns t ex möjlighet att bli frivilligvärd eller vara medlem i ett boråd. »