Sandvikenhus

Jobba med oss

Välkommen till oss! Vi är ett engagerat gäng på 140 personer som brinner för att skapa trygga hem för våra hyresgäster. När vi rekryterar nya medarbetare letar vi efter aktiva ambassadörer som känner lika starkt som vi för våra värderingar och vår vision. Vi strävar efter att uppnå en jämn könsfördelning inom våra respektive områden och ser mångfald som en styrka.

Vår sommarjobbsmässa är inställd

Sandvikenhus kommer inte att genomföra den planerade sommarjobbsmässan den 18 mars. Beslutet är en försiktighetsåtgärd för att prioritera säkerhet och hälsa. Detta mot bakgrund av rekommendationer om att begränsa större folksamlingar i syfte att minska risken för spridning av coronavirus, covid-19.

Vi beklagar detta men självfallet kommer du att kunna söka sommarjobb hos oss ändå och vi ser just nu över alternativ till hur ansökan ska göras. Vi beräknar att ha detta klart senast i början av april.

Mer information om hur du ska göra för att söka sommarjobb hos oss kommer snart, håll utkik här på hemsidan.

Feriepraktik via Första steget

Du som vill söka den feriepraktik som förmedlas via Första steget kan göra det på sandviken.se/forstastegetlänk till annan webbplats. Deras ansökan kommer att vara öppen till midnatt den 18 mars.

Lediga jobb

Område:
Lediga tjänster
Tjänst Ansök senast
LinkedIN-ikon med länk till Sandvikenhus på LinkedIN
Instagram-ikon med länk till Sandvikenhus på Instagram

Följ oss för att hålla dig uppdaterad!

Vår vision är: Sandvikenhus — ett tryggare hem.

Visionen beskriver hur vi ser på vårt uppdrag idag och i framtiden. Visionen inspirerar och vägleder oss i alla beslut – stora som små.

 

Det finns fyra perspektiv i vår vision:

  • Medarbetaren: motivation, trygghet och engagemang
  • Våra hyresgäster: livskvalitet och social trygghet
  • Resursanvändning: God ekonomisk kontroll
  • Samhälle: Ett levande Sandviken

 

Du kan läsa mer om vår vision och våra kärnvärden här.