Sandvikenhus

För dig som redan bor hos oss

Här på hemsidan hittar du information om oss och vad vi gör. Har du frågor är du självklart alltid välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon.

 

Du måste vara registrerad användare för att få tillgång till Mina sidor

För att komma in på Mina sidorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och t ex kunna göra intresseanmälningar på lägenheter måste du vara registrerad användare. Du som är hyresgäst hos oss har tillgång även till andra funktioner, du kan till exempel kontrollera ditt hyressaldo och göra felanmälningar.

Inte användare?

Om du inte är användare ännu klickar du på länken "Registrera dig" på Mina sidorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Åtgärda felet själv

Som hyresgäst ansvar du för att ta hand om din lägenhet på bästa sätt. För att underlätta för dig har vi tagit fram gör-det-själv-guider för at exempelvis tömma och rensa golvbrunnar, byta säkringar eller byta batteri i brandvarnare. »

Våra kundtidningar

Sandvikenhus har två kundtidningar, Trygga Hem och Din Vär(l)d. Trygga Hem innehåller mer övergripande information, medan Din Vär(l)d ger lite mer detaljerad information om vad som händer nära dig, i just ditt bostadsområde. »

Boendeinflytande

Sandvikenhus värnar om trygghet och trivsel i våra bostadsområden. För dig som vill engagera dig i ditt bostadsområde finns t ex möjlighet att bli frivilligvärd eller vara medlem i ett boråd. »

Så här arbetar vi med snön

Vår första prioritet när det kommer mycket snö är framkomlighet för utryckningsfordon. Vi snöröjer gästparkeringarna, men du ansvarar själv för att skotta på din egen parkering och vid garagedörren.»

ERBJUDANDEN FÖR VÅRA HYRESGÄSTER