Sandvikenhus

De är Bästa grannarna 2021

För sjätte gången har Sandvikenhus Bästa granne utsetts. Vinnarna korades vid en lunch tillsammans med boråd, frivilligvärdar och representanter från Sandvikenhus.

Många fina nomineringar har kommit in och därför är inte bara en, utan tre personer utsedda till Bästa granne 2021 utifrån bland andra följande beskrivningar:

Om Anna-Greta Larsson: Det som gör Anna-Greta till den bästa grannen är att hon alltid ställer upp för alla. Hon hjälper till och handlar, skjutsar, kokar kaffe, bjuder på fika och finns alltid där som en klippa om jag eller mina grannar behöver hjälp

Om Thomas Gunnarsson: ” ”Thomas visar ett otroligt engagemang för att hålla rent och snyggt i sin omgivning. Vilken veckodag det än är så ser man Thomas röra sig i området med skräpplockaren i högsta hugg. En engagerad hyresgäst som i det tysta bidrar till ökad trivsel och trygghet.”

Om Hasna Thalji: ” Hasna är en positiv och glad granne! Så snäll och omtänksam mot alla omkring sig. Hon ser även till att det är fint i trapphuset om det behövs.”

- Det är med stolthet vi presenterar de här eldsjälarna som engagerar sig i sitt bostadsområde. Vi vet att det finns många goda grannar inom Sandvikenhus och under rådande pandemi betyder de naturligtvis extra mycket, säger Stefan Lundqvist, VD Sandvikenhus.

Fakta
Alla hyresgäster och medarbetare hos Sandvikenhus var välkomna att nominera Bästa grannen. En jury från Sandvikenhus har gått igenom alla inkomna förslag och gjort sin bedömning. Värdegrunden RAK – respekt, ansvar kommunikation – har legat till grund. Juryn har bestått av vd, representanter från den bostadssociala enheten, våra bovärdskontor, vår serviceenhet samt kundtjänst.