Sandvikenhus

Nu kan hyresgästerna åka skridskor i våra bostadsområden

Vi spolar is för skridskoåkning i Norrsätra, Björksätra och Nya Bruket.

Tack vare den senaste tidens kalla utetemperatur kan vi nu spola grusade ytor till isbanor. Isplanen i Norrsätra är redan klar och isen på nya Bruket beräknas bli klar lördag 30 januari. I Björksätra har hyresgästerna möjlighet att åka skridskor på grusplanen vid Björksätraskolan, i närheten av multiarenan vid Smassens väg 61.

- Sandvikenhus arbetar aktivt med boendeinflytande och strävar efter att vara lyhörda för hyresgästernas önskemål om förbättringar. Önskemål om is i bostadsområdena har funnits under flera år men de senaste vintrarna har varit för milda. Vi är glada att nu äntligen ha möjlighet att erbjuda våra hyresgäster förmånen att ha en isplan alldeles i närheten, säger Cecilia Book Partanen, marknadsstrateg, Sandvikenhus.

- Hur länge isen kommer att vara åkbar beror på vädret men vi hoppas på några veckors bra skridskomöjligheter, säger Simon Olofsson, parkchef, Sandvikenhus.

Fakta

  • Spontanidrottsanläggningar med konstgräsplaner finns i Björksätra vid Smassens väg 61 i Norrsätra vid Tallbacksvägen 25 samt på Nya Bruket vid Seegatan 8. Grusade ytor som spolas till is finns i anslutning till dessa platser.
  • Spolning sker med tankbil, därefter sköts isen av medarbetare från Sandvikenhus.

Mer information
Cecilia Book-Partanen, marknadsstrateg, Sandvikenhus, tel 026-24 22 25.

Simon Olofsson, parkchef, Sandvikenhus, tel 026-24 22 40.