Sandvikenhus

Försäljningen av lägenheter är klar

Den 26 juni skrevs köpeavtalet under av de båda parterna, Sandvikenhus och Heimstaden. Försäljningen innehåller 385 lägenheter och överlåtelse sker 1 oktober 2019.

Under de kommande åren ska Sandvikenhus rusta och investera för över 1 miljard kronor och kapital behöver frigöras för att bidra till finansieringen av detta.

- Vi har hittat en köpare som väl uppfyller våra krav vad det gäller långsiktighet och engagemang. Det är en aktör som vi från övriga Sverige ser satsar på såväl nyproduktion som kundnöjdhet och renoveringar av befintligt bestånd. Jag välkomnar flera aktörer till vår kommun vilket detta möjliggör, säger VD Stefan Lundqvist.

Fastigheterna ligger på adresserna; Kalvdansvägen 1–19, Killingvägen 1–27, Svarvargatan 7 och 9, Norra Götgatan 12, Hyttgatan 18, Barrsätragatan 19, Storgatan 33, Baldersgatan 4 och Brednäsgatan 19.

Mer information finns i Pressrummet.

Du som är hyresgäst

Du som är hyresgäst och berörs av detta har fått information via brev och SMS och information finns också på sidan Områdesnyheter. Du kommer också att bjudas in till informationsmöte i september, då även den nya ägaren deltar. Inbjudan till dessa möten kommer i augusti.