Sandvikenhus

Nyproduktion i Storvik

Vi bygger 10 nya lägenheter i Storvik. Beräknad inflyttning maj 2023.

Huset och lägenheterna

Huset byggs på tomten i hörnet Magasinsgatan-Thore Petregatan och får adressen Magasinsgatan 16. Det blir ett hus i två våningar. Totalt 10 lägenheter i storlekarna 1 rum och kök, 2 rum och kök samt 3 rum och kök.

Huset får loftgång och hiss. Öppen planlösning i lägenheterna. Uteförråd i separat byggnad. Tvättmaskin och torktumlare installeras i badrummet. Diskmaskin ingår inte men kan beställas som tillval (bredd 60 cm). Parkettgolv i alla rum utom hall och badrum som får grå klinkers. Persienner i fönstren. Ytterdörrarna blir av typen säkerhetsdörr med fönster. Alla balkonger blir inglasade med öppningsbara fönster. Balkongerna får även eluttag. Porttelefon till lägenheterna på övre plan.

Storlekar och hyror

1 rum och kök, ca 35 kvm: hyra 5 408 kr/månad.
2 rum och kök, ca 56 kvm: hyra ca 7 523 kr/månad.
3 rum och kök, ca 70 kvm: hyra ca 8 931 kr/månad.

Lägenhetsritningar

Här finns bofaktablad med ritningar.

Intresseanmälan och bostadskö

Sista dag att lämna intresseanmälan var 31 oktober 2022. Du som gjort en intresseanmälan kommer att meddelas när lägenheterna publiceras på sidan Hitta ledigt.

Observera att intresseanmälan inte är samma sak som att vara registrerad i vår bostadskö! Det innebär inte heller att du förbundit dig till något.

För att registrera dig i bostadskön och börja samla köpoäng, gå till Mina sidor Länk till annan webbplats..