Sandvikenhus

Sommarjobb och feriepraktik

Välkommen att söka sommarjobb hos Sandvikenhus på sommarjobbsmässa eller feriepraktik via Första steget.

Sommarjobbsmässa 22/3 på Folkets Hus

Här söker vi dig som är 15-19 år, är hyresgäst hos oss och kan arbeta 3 veckor i sommar (vecka 26, 27 och 28). Arbetsuppgifterna består av yttre fastighetsskötsel, såsom rensning av rabatter, gräsklippning och liknande. Vi söker dig som är glad och positiv och vill vara med och medverka till finare utemiljöer i våra bostadsområden.

Du är välkommen med din ansökan på vår ”Sommarjobbsmässa” torsdag 22 mars kl 16.00-19.00 på Folkets hus i Sandviken. Ta med CV och/eller personligt brev.

Representanter från Sandvikenhus finns på plats för att ge information och träffa dig som söker sommarjobb hos oss. Du lämnar ditt personliga brev och/eller CV till oss under dagen och får möjlighet att presentera dig själv för områdeschefer och arbetsledare.

Vid frågor om sommarjobbsmässan, kontakta

Emina Campara, personalhandläggare
Fredrik Almerby, projektadministratör

Feriepraktik via "Första steget" - ansök senast 5/3

Sandvikenhus samarbetar för andra året med "Första steget". Första Steget är ett projekt som finansieras av Sandvikens kommun och Göranssonska Stiftelserna och syftar till att ge gymnasieungdomar ett första steg in på arbetsmarknaden. Arbetsperioder är veckorna 26-28 samt veckorna 29-31.

Sandvikenhus deltar i projektet med ett antal platser med varierande arbetsuppgifter. Dessa feriepraktikplatser söker du via Första stegetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster där du också hittar mer information om tjänsterna. Sista ansökningsdag för feriepraktik via Första steget är 5 mars.

Vi eftersträvar mångfald på vår arbetsplats och välkomnar sökande med olika etniska och kulturella bakgrunder.

Varmt välkommen med din ansökan!