Sandvikenhus

Områdeschef

Om Sandvikenhus

Sandvikenhus är ett allmännyttigt bolag som hyr ut trygga hem till boende i Sandvikens kommun. Vi äger ca 4 500 bostäder och ansvarar även för drift, skötsel och reparationer av Sandvikens kommuns fastigheter. Hos oss får du ett arbetsklimat där du ges stor frihet att utvecklas under eget ansvar och där vi vet att människor måste få växa i sin roll för att trivas. Här blir du en i gänget som jobbar för nöjda och trygga kunder samtidigt som vi ser till att det byggs nya bostäder i Sandviken.

Tjänsten

Personen vi söker kommer att ingå i ett lag av kunniga och engagerade områdeschefer som leds av bolagets fastighetschef. I rollen som områdeschef kommer du att arbeta med förvaltning av fastigheter i Sandvikens kommun samt ha personalansvar för ca 15 medarbetare.

Detta innebär att du kommer att vara spindeln i nätet mellan kund, boende och entreprenörer. Du skall således planera och leda arbetet med förvaltningen av våra fastigheter vilket innebär ansvar för ekonomiskt resultat enligt fastställd budget, delta i verksamhetsplanering, kundkontakter, planering och hantering av utförande av löpande driftåtgärder och felavhjälpande underhåll, utförande av budget, uppföljningar, prognoser. Det innebär också uppföljning och ha kontroll på byggnader, installationer, utemiljö, energiförbrukningar mm. Du skall vidare bland annat hantera myndighetsfrågor och skadehantering av lägenheter. Du ansvarar för kundnöjdheten i området samt verkar för att bovärdarna utför sina arbetsuppgifter på ett säkert, etiskt, ekonomiskt och kvalitetsmässigt optimalt sätt. Tjänsten innebär att du kommer arbeta under stor frihet med ett tydligt resultatansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning eller annan dokumenterad utbildning inom fastighetsteknik, fastighetsekonomi eller förvaltning. Du ska ha erfarenhet av arbete som fastighetsförvaltare eller kompetens inom de ansvarsområden som ingår i rollen. Goda kunskaper inom hyresjuridik, byggteknik och fastighetsekonomi samt god förhandlingsvana är meriterande. Det är viktigt för dig att hålla vad du lovar, arbeta på ett kvalitetsmedvetet sätt och ge en god service till våra hyresgäster. Vidare tror vi att du lyckas bäst i rollen genom att vara strukturerad och affärsorienterad. Tidigare erfarenhet av ledarskap är ett krav.

Egenskapskrav

Du som söker tjänsten är mål- och resultatinriktad med personligt engagemang och handlingskraft. Du är prestigelös och affärsmässig med en vilja att utvecklas. Du tycker om att jobba i team och har god förmåga att skapa och bevara goda relationer, både internt och externt. Då din roll innebär många kontakter är din goda samarbetsförmåga av stor betydelse samtidigt som du trivs med kontakter med andra människor och har god servicekänsla. Ditt ledarskap färgas av tydlighet, lyhördhet och respekt.

Övrigt om tjänsten

Körkort: körkort B fordras.
Varaktighet: Tillsvidareanställning.
Omfattning: Heltid.
Lön: Månadslön enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Jens Strandin, fastighetschef, tel. nr. 026-24 22 23.
Peter Hedman, bitr. fastighetschef, tel.nr 026-24 22 29.
Stefan Ruumensaari, facklig representant Ledarna, tel.nr. 026-24 22 33

Sista ansökningsdag:

23 september 2018

Övrigt om ansökan:

Ansökan mailas till jobb@sandvikenhus.se. Märk din ansökan med ”Områdeschef” i ämnesraden.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Sandvikenhus tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.