Sandvikenhus

Drifttekniker

Vi söker drifttekniker för våra värme-, ventilation- och styrsystem. Välkommen med din ansökan senast 12 maj.

Om Sandvikenhus

Sandvikenhus är ett allmännyttigt bolag som hyr ut trygga hem till boende i Sandvikens kommun. Vi äger ca 4 500 bostäder och ansvarar även för drift, skötsel och reparationer av Sandvikens kommuns fastigheter. 

Tjänsten

Som drifttekniker ansvarar du för den dagliga tillsynen av fastigheternas tekniska system i fråga om drift, underhåll och skötsel. Du har ett ansvar för att skapa goda relationer med både hyresgäster och entreprenörer. Du ansvarar också för att styra och leda inhyrda entreprenörer och hantverkare på ett professionellt sätt.

Tjänsten innefattar såväl praktiskt som teoretiskt arbete med möjlighet att själv planera och styra sitt arbete.

Kvalifikationer

Utbildning med yrkesinriktning mot VVS-tekniska installationer eller förvärvade kunskaper som kan bedömas likvärdiga. Bred kompetens om fastigheters värme-, ventilation- och styrsystem, energikonsumtion och miljö. Vi ser gärna att du har god datorvana då datorer är ett naturligt inslag i arbetet inom förvaltningen på Sandvikenhus.

Förmåga att arbeta kundorienterat samt god förmåga att kommunicera både internt och externt. Förmåga att arbeta självständigt samt planera och styra sitt eget arbete.

Meriterande är vana att arbeta med styr- och reglersystem och även överordnade system som Siemens och Schneider, injustering av värme- och ventilationssystem m m.

Vem är du

Det är viktigt att du tycker om möten med människor, då du kommer att ha många personliga kontakter med både hyresgäster, entreprenörer och personal inom kommunala verksamheter. Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i team. Du har lätt för att kommunicera både internt och externt. Du är noggrann, kvalitetsmedveten, driven och tar gärna egna initiativ. Vi ser gärna att du är en naturlig problemlösare och trivs i ett högt tempo. Du är en god lagspelare och höjer dina medarbetare. Du är ansvarsfull samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Vi eftersträvar alltid mångfald och jämn könsfördelning, därför ser vi gärna både manliga och kvinnliga sökande. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt om tjänsten

Varaktighet: Tillsvidareanställning (provanställning 6 månader).
Omfattning: Heltid.
Körkort: B-körkort fordras.
Lön: Månadslön enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Thomas Nygren, driftchef, tel. nr. 026-24 23 35
Anette Engstrand, facklig representant Kommunal, tel.nr 026-24 22 84

Sista ansökningsdag:

12 maj 2019

Övrigt om ansökan:

Ansökan mailas till jobb@sandvikenhus.se. Märk din ansökan med ”Drifttekniker” i ämnesraden.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Sandvikenhus tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Puffbild