Sandvikenhus

Vi söker kundtjänstmedarbetare

Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2019.

Om Sandvikenhus

Sandvikenhus är ett allmännyttigt bolag som hyr ut trygga hem till boende i Sandvikens kommun. Vi äger ca 4 500 bostäder och ansvarar även för drift, skötsel och reparationer av Sandvikens kommuns fastigheter.

Vi söker nu en viktig kugge i vårt arbete med både externa och interna kunder. Du kommer att vara placerad i vår kundtjänst, där du dagligen möter våra hyresgäster samt arbetar roterande med administrativa uppgifter och telefon. Du kommer organisatoriskt att tillhöra vår affärsstödsavdelning.

Tjänsten

Du kommer att arbeta brett med kundservice. Arbetsuppgifterna består av att ta emot besök, besvara frågor via telefon, mail och webb, ta emot felanmälningar, nyckelhantering, administration av kundbeställningar och tilläggstjänster, hantering av kösystem etc.

Hos oss får du ett arbetsklimat där du ges stor frihet att utvecklas under eget ansvar och där vi vet att människor måste få växa i sin roll för att trivas. Här blir du en i gänget som jobbar för nöjda och trygga kunder samtidigt som vi ser till att det byggs nya bostäder i Sandviken.

Kvalifikationer

  • Minst 3-årig gymnasieutbildning.
  • Erfarenhet av kundtjänstarbete.
  • Mycket goda kunskaper i att uttrycka dig i tal och skrift, såväl svenska som engelska. Andra språkkunskaper är meriterande.
  • Mycket goda IT-kunskaper. Du kommer att arbeta med ca fyra IT-system samtidigt. Erfarenhet av ärendehanteringssystem är därför mycket meriterande.
  • Goda kunskaper inom sociala medier för att kunna chatta med kunder via webben.
  • Utbildning inom kommunikation är meriterande.

Vem är du

Vi söker dig som brinner för kundservice och har erfarenhet av att arbeta med människor. Som person har du ett stort driv, engagemang och framåtanda. Du är social, serviceinriktad och sätter kunden främst. Att alla människor är lika mycket värda är en självklarhet för oss och även för dig. Vidare är du organiserad och affärsmässig med en god samarbetsförmåga. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt om tjänsten

Varaktighet: Tillsvidareanställning/Provanställning 6 månader.
Omfattning: Heltid.
Tillträde: Snarast
Lön: Månadslön enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Filippa Widing, kundtjänstchef, tel 026-24 22 21.
Alexander Rahm, facklig representant Vision, tel 026-24 23 60.

Sista ansökningsdag:

31 januari 2019

Övrigt om ansökan:

Ansökan mailas till jobb@sandvikenhus.se. Märk din ansökan med ”Kundtjänstmedarbetare” i ämnesraden.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Sandvikenhus tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Puffbild