Sandvikenhus

Vi söker bovärdar

Välkommen med din ansökan senast 3 februari 2019.

Om Sandvikenhus

Sandvikenhus är ett allmännyttigt bolag som hyr ut trygga hem till boende i Sandvikens kommun. Vi äger ca 4 500 bostäder och ansvarar även för drift, skötsel och reparationer av Sandvikens kommuns fastigheter.

Vi söker två bovärdar till vår bovärdsorganisation.

Tjänsten

Som bovärd ingår du i ett team som sköter den dagliga förvaltningen hos Sandvikenhus. Rollen innebär omväxlande arbetsuppgifter och stor frihet i arbetet. Som bovärd har du daglig kontakt med våra hyresgäster.

Även i vårt arbete med boendeinflytande är du som bovärd en nyckelperson och representerar Sandvikenhus på borådsmöten och gårdsvandringar.

Våra bovärdar ansvarar för inre och yttre skötseln av de fastigheter Sandvikenhus äger och förvaltar, och löpande reparationer i lägenheter, allmänna utrymmen och kommunala fastigheter som exempelvis skolor, förskolor och äldreboenden.

Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel/drift eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet från fastighetsbranschen samt god kunskap inom områden såsom el och/eller VVS. Traktorvana är meriterande.

Det är viktigt att du tycker om möten med människor, då du kommer att ha många personliga kontakter med både hyresgäster, entreprenörer och personal inom kommunala verksamheter.

Vi ser gärna att du har god datavana då datorer är ett naturligt inslag i arbetet inom förvaltningen på Sandvikenhus.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i team. Du har lätt för att kommunicera både internt och externt. Du är noggrann, kvalitetsmedveten, driven och tar gärna egna initiativ.

Vem är du

Du är serviceinriktad, social, öppen och ödmjuk. Att ha ett gott kundbemötande och respekt för människor är en självklarhet för dig. Du är lyhörd för kundens önskningar och gör gärna det lilla extra för att överträffa förväntningar.

Det är viktigt att du är en god lagspelare som har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt om tjänsten

Varaktighet: Tillsvidareanställning.
Omfattning: Heltid.
Körkort: B-körkort fordras.
Lön: Månadslön enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Henrik Hedenström, områdeschef Västra, tel. nr. 026-24 22 37
Danijela Brattsby, områdeschef kommundelar, tel. nr. 026-24 22 35
Anette Engstrand, facklig representant Kommunal, tel.nr 026-24 22 84

Sista ansökningsdag:

3 februari 2019

Övrigt om ansökan:

Ansökan mailas till jobb@sandvikenhus.se. Märk din ansökan med ”Kundtjänstmedarbetare” i ämnesraden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Sandvikenhus tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Puffbild