Sandvikenhus

Områdeschef till vår parkavdelning

Vi söker dig som vill ansvara för att vi har välskötta grönområden inom Sandvikens kommun.

Om Sandvikenhus

Sandvikenhus är ett allmännyttigt bolag som hyr ut trygga hem till boende i Sandvikens kommun. Vi äger ca 4 500 bostäder och ansvarar även för drift, skötsel och reparationer av Sandvikens kommuns fastigheter. Hos oss får du ett arbetsklimat där du ges stor frihet att utvecklas under eget ansvar och där vi vet att människor måste få växa i sin roll för att trivas. Här blir du en i gänget som jobbar för nöjda och trygga kunder samtidigt som vi ser till att det byggs nya bostäder i Sandviken.

Tjänsten

Personen vi söker kommer att ingå i ett lag av kunniga och engagerade områdeschefer som leds av bolagets fastighetschef. I rollen som områdeschef för vår parkavdelning kommer du att ansvara för drift och skötsel av grönområden inom Sandvikens kommun. I rollen ingår personalansvar för ca. 20 miljövärdar samt ca 30 säsongsanställda under säsongsperioden. Du har även en underställd arbetsledare i enheten. Vidare ingår ansvar för att grönytor, parker, lekplatser och cykelvägar inom området sköts och underhålles samt att reparationer utförs i erforderlig grad. Ansvar för att myndighetskrav (t ex besiktningar av lekplatser) följs samt att regelbunden tillsyn utförs. I rollen ingår budgetansvar/ekonomiskt ansvar, att ta fram relevant statistik och uppföljning för enheten samt ansvara för utkallning vid snöberedskap och snöröjning.

Du ansvarar för kundnöjdheten i området samt verkar för att miljövärdarna utför sina arbetsuppgifter på ett säkert, etiskt, ekonomiskt och kvalitetsmässigt optimalt sätt. Tjänsten innebär att du kommer att arbeta under stor frihet med ett tydligt resultatansvar.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning med inriktning mot teknik alternativt ekonomi eller annan utbildning/erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Utbildning i mark-, trädgårds-, parkskötsel och övrig fastighetsservice eller annan utbildning/erfarenhet som kan bedömas likvärdig. God datavana. Dokumenterade goda ledaregenskaper. God förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift. Förmåga att arbeta strukturerat och målmedvetet med ett kundorienterat arbetssätt.

Det är viktigt för dig att hålla vad du lovar, arbeta på ett kvalitetsmedvetet sätt och ge en god service till våra kunder. Vidare tror vi att du lyckas bäst i rollen genom att vara strukturerad och affärsorienterad. Tidigare erfarenhet av ledarskap är ett krav.

Egenskapskrav

Du som söker tjänsten är mål- och resultatinriktad med personligt engagemang och handlingskraft. Du är prestigelös och affärsmässig med en vilja att utvecklas. Du tycker om att jobba i team och har förmåga att skapa och bevara goda relationer, både internt och externt. Då din roll innebär många kontakter är din samarbetsförmåga av stor betydelse samtidigt som du trivs i kontakterna med andra människor och har god servicekänsla. Ditt ledarskap ska färgas av respekt, ansvar och lyhördhet.

Övrigt om tjänsten

Körkort: körkort B fordras.
Varaktighet: Tillsvidareanställning.
Omfattning: Heltid.
Lön: Månadslön enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Jens Strandin, fastighetschef, tel. nr. 026-24 22 23.
Stefan Ruumensaari, facklig representant Ledarna, tel 026-24 22 33.

Sista ansökningsdag:

18 november 2018

Övrigt om ansökan:

Ansökan mailas till jobb@sandvikenhus.se. Märk din ansökan med "Områdeschef park" i ämnesraden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Sandvikenhus tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Puffbild