Sandvikenhus

Vi söker arbetsledare

Vi söker dig som vill ingå i det team som sköter den dagliga förvaltningen i vårt Västra skötselområde.Tillsammans med överordnad leder och fördelar du det praktiska arbetet.

Om Sandvikenhus

Sandvikenhus är ett allmännyttigt bolag som hyr ut trygga hem till boende i Sandvikens kommun. Vi äger ca 4 500 bostäder och ansvarar även för drift, skötsel och reparationer av Sandvikens kommuns fastigheter. Hos oss får du ett arbetsklimat där du ges stor frihet att utvecklas under eget ansvar och där vi vet att människor måste få växa i sin roll för att trivas. Här blir du en i gänget som jobbar för nöjda och trygga kunder samtidigt som vi ser till att det byggs nya bostäder i Sandviken.

Tjänsten

Som arbetsledare ingår du i ett team som sköter den dagliga förvaltningen hos Sandvikenhus. Rollen som arbetsledare innebär att du i samråd med överordnad leder och fördelar det praktiska arbetet inom enheten Västra. Du har som uppgift att samordna områdets arbete med boendeinflytande, koordinera med övriga verksamheter inom bolaget samt vara drivande i arbetet med ständiga förbättringar. I tjänsten ingår även att driva mindre projekt.

Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel/drift eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet samt erfarenhet av arbetsledning.

Det är viktigt att du tycker om möten med människor, då du kommer att ha många personliga kontakter med både hyresgäster, entreprenörer och personal inom kommunala verksamheter.

Vi ser gärna att du har god datavana då datorer är ett naturligt inslag i arbetet inom förvaltningen på Sandvikenhus.

Egenskapskrav

Du är serviceinriktad, social, öppen och ödmjuk. Att ha ett gott kundbemötande är en självklarhet för dig. Du är lyhörd för kundens önskningar och gör gärna det lilla extra för att överträffa förväntningar.

Det är viktigt att du är en god lagspelare som har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är noggrann, kvalitetsmedveten, driven och tar egna initiativ. Rollen kräver att man har en förmåga att arbeta strukturerat och målmedvetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt om tjänsten

Körkort: körkort B fordras.
Varaktighet: Tillsvidareanställning.
Omfattning: Heltid.
Lön: Månadslön enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Henrik Hedenström, områdeschef, tel. nr. 026-24 22 37.
Anette Engstrand, facklig representant Kommunal, tel 026-24 22 84.

Sista ansökningsdag:

30 september 2018

Övrigt om ansökan:

Ansökan mailas till jobb@sandvikenhus.se. Märk din ansökan med ”Arbetsledare” i ämnesraden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Sandvikenhus tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Puffbild