Sandvikenhus

Vi söker fastighetsreparatör

Om Sandvikenhus

Sandvikenhus är ett allmännyttigt bostadsbolag som hyr ut trygga hem till boende i Sandvikens kommun. Vi äger ca 4 300 bostäder och ansvarar även för drift, skötsel och reparationer av Sandvikens kommuns fastigheter.

Tjänsten

Arbetsuppgifterna består av reparationer, ronderingar och vaktmästeritjänster. Som reparatör på Sandvikenhus arbetar man inom vårt fastighetsbestånd, i våra kommersiella fastigheter samt i kommunala fastigheter som exempelvis skolor, förskolor och äldreboenden etc.

Arbetsuppgifterna utförs till stor del av reparatörerna själva så det är viktigt att du har en bred kompetens inom vvs, el, ventilation, snickerier och vitvaror med mera.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant yrkesutbildning inom bygg-/fastighetsservice alternativt förvärvade kunskaper som kan bedömas likvärdiga. Goda kunskaper i att uttrycka dig i tal och skrift, såväl svenska som engelska. Som person har du ett stort driv, engagemang och framåtanda. Du är serviceinriktad och sätter kunden främst. Att alla människor är lika mycket värda är en självklarhet för oss och även för dig. Vidare är du organiserad och affärsmässig med en god samarbetsförmåga. Vi sätter stor vikt vid lojalitet.

Datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla på Sandvikenhus, därför ser vi gärna att du har datorvana och är beredd att hantera datorn i jobbet.

Sandvikenhus strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Du har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet inom bygg, VVS eller liknande. Du är lösningsinriktad, ansvarstagande, flexibel, serviceinriktad och social. Du kan arbeta både självständigt och i grupp.

Körkort B fordras.

Övrigt om tjänsten

Arbetsort: Sandviken
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Christer Olofsson, servicechef, tel.nr 026 – 24 22 43.
Anette Engstrand, facklig representant Kommunal, tel 026-24 22 84.

Sista ansökningsdag:

12 augusti 2018

Övrigt om ansökan:

Ansökan mailas till jobb@sandvikenhus.se. Märk din ansökan med ”Fastighetsreparatör” i ämnesraden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Sandvikenhus tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.