Sandvikenhus

Vi söker bovärdar

Tjänsten

Som bovärd ingår du i ett team som sköter den dagliga förvaltningen hos Sandvikenhus. Rollen innebär omväxlande arbetsuppgifter och stor frihet i arbetet. Bovärden hanterar den dagliga kontakten med kunderna och personifierar Sandvikenhus hos våra kunder.

I vårt arbete med boendeinflytande är du som bovärd en nyckelperson och representerar Sandvikenhus på borådsmöten och gårdsvandringar.

Våra bovärdar utför inre och yttre skötseln av de fastigheter som Sandvikenhus äger och förvaltar, och löpande reparationer i lägenheter, allmänna utrymmen och kommunala fastigheter som exempelvis skolor, förskolor och äldreboenden.

Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel/drift eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet från fastighetsbranschen samt god kunskap inom områden såsom el och/eller VVS. Traktorvana är meriterande.

Det är viktigt att du tycker om möten med människor, då du kommer att ha många personliga kontakter med både hyresgäster, entreprenörer och personal inom kommunala verksamheter.

Vi ser gärna att du har god datavana då datorer är ett naturligt inslag i arbetet inom förvaltningen på Sandvikenhus.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i team. Du har lätt för att kommunicera både internt och externt. Du är noggrann, kvalitetsmedveten, driven och tar gärna egna initiativ.

Egenskapskrav

Du är serviceinriktad, social, öppen och ödmjuk. Att ha ett gott kundbemötande är en självklarhet för dig. Du är lyhörd för kundens önskningar och gör gärna det lilla extra för att överträffa förväntningar.

Det är viktigt att du är en god lagspelare som har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B fordras
Varaktighet Tillsvidareanställning
Lön Månadslön enl. överenskommelse.

Kontaktpersoner

Henrik Falk, områdeschef, tel 026- 24 23 55
Henrik Hedenström, områdeschef, tel 026-24 22 35
Anette Engstrand, facklig representant Kommunal, tel 026-24 22 84

Sista ansökningsdag:

12 mars 2018

Övrigt om ansökan:

Varmt välkommen att skicka din ansökan via mail till Emina Campara. Märk din ansökan med Bovärd i ämnesraden.

Inför rekryteringsarbetet har Sandvikenhus tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.