Sandvikenhus

Snabb uthyrning i Storvik

Sandvikenhus bygger i Storvik för första gången och nu har uthyrningen påbörjats. 120 personer som listat sig på intresseanmälan för lägenheterna erbjöds chans till förtur på tre lägenheter. Dessa hyrdes ut på 10 minuter!

Det är Sandvikenhus styrelse som beslutat att 3 av de 10 nya lägenheterna skulle erbjudas enligt ”först till kvarn principen”. Detta för att även de som inte stått så länge i bostadskö ska ha chans till en lägenhet i Storvik.

- Vi har fått starka önskemål om fler lägenheter i Storvik. Framför allt från äldre som gärna vill kunna bo kvar där även när de flyttar ifrån sina villor och det är väldigt positivt att vi kan erbjuda dem nyproducerade, tillgängliga lägenheter på den ort där de vill bo, säger Sandvikenhus vd Stefan Lundqvist.

De resterande sju lägenheterna erbjuds på vanligt sätt i vår ordinarie bostadskö och i enlighet med våra uthyrningsregler.

- För oss som allmännyttigt bostadsbolag är det glädjande att vi på detta vis kan bidra till Storviks utveckling, avslutar Stefan Lundqvist.

Fakta

Huset byggs i hörnet Magasinsgatan-Thore Petregatan och får adressen Magasinsgatan 16. Det blir två våningar med totalt 10 lägenheter, i storlekarna 1, 2 och 3 rum och kök. Synpunkter som kommit in bland annat via ”öppet hus” i Storvik har legat som grund vid utformningen och val av tomt. Inflyttningsdatum beräknas till 2 maj 2023.

Våra lediga lägenheter kan du se på sidan Hitta ledigt.