•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sveavägen nyproduktion

Miljömärkta lägenheter mitt i Sandviken

Två nya hus för er som är nykära, ni som fyllt femtiofem, för er som har småttingar eller för dig som bara vill ha något nytt. Närheten till den gröna Stadsparken, miljövänligheten och den öppna planlösningen gör detta till ett drömboende för de flesta.

Nya, fräscha och superbekväma! Så kan man kort beskriva de två nya husen som vi bygger på Sveavägen. Det här är lägenheter för dig som vill bo centralt men ändå i ett lugnt och tryggt område. De ligger nära den lummigt grönskande stadsparken, bara ett stenkast ifrån matbutiker, centrum, barnomsorg och skolor. Dessutom är det nära till bussar och tåg. Perfekt för dig som vill pendla.

Med miljön i åtanke
Du får mycket lägenhet för pengarna. Materialvalen och planlösningarna är gjorda med tanke på miljön. För att en lägenhet ska bli Svanenmärkt (miljömärkt) krävs det att en hel del tuffa kriterier uppfylls. Husen ska bland annat vara energisnåla med låga värme- och elkostnader. De ska vara byggda av material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt. Det ska vara tyst och välventilerat inne i lägenheten. Både vitvarorna och fönstren måste vara energisnåla.
-  Inflytt från november 2016.
-  Ett av husen, nr 24,  är 55+ boende.
-  Storlekar: 1 rok, 2 rok och 3 rok
-  Debitering av varmvatten och el kommer att göras via en metod som kallas IMD, individuell mätning och debitering. Det innebär att varmvatten och el betalas efter hur mycket man som hyresgäst verkligen använder, bra för både plånboken och miljön.


Bostadsväljaren i nytt fönster
 


Intern rundvandring i nytt fönster

 

Se fler bilder och skisser

 

Intresserad?

Kontakta våra uthyrare:

Tel.nr 026-24 22 00

E-post: uthyrningen@sandvikenhus.se

 

Byggfilm