Servicechef

Vi söker hantverkarnas tiokampare! I rollen som servicechef ansvarar du för ett team som arbetar med varierande uppgifter inom service, bygg och fastighet. Du ansvarar för att serviceenhetens verksamhet utförs utifrån ett kundperspektiv och tillsammans med ditt team handhar ni fastighetsservice såsom skötsel, reparationer samt förebyggande underhåll.

Kvalifikationer
Utbildning med yrkesinriktning mot bygg /fastighetsservice alternativt förvärvade kunskaper som kan bedömas likvärdiga. Du ska ha god ledarskapsförmåga med tydlighet, lyhördhet och nyfikenhet som ledord.

Vi ser gärna att du har bred kompetens om fastigheter, förmåga att arbeta kundorienterat samt god förmåga att kommunicera både internt och externt.

Egenskapskrav
Är du en person som gillar förändring, nytänkande, utveckling eller utmaningar, då är det här jobbet något för dig. Vi söker dig som vill vara med och bygga din, vår och våra kunders framtid i morgondagens fastigheter. Du har kanske en teknisk utbildning i grunden men allmän teknisk förståelse, ledarskap och kommunikation är ännu viktigare. Du har några års relevant erfarenhet som chef/ledare inom service, helst teknisk service.
Som person är du serviceinriktad, affärsmässig, kommunikativ, kreativ och gillar att utveckla och inspirera samtidigt som struktur och ordning upprätthålls.

Körkort B fordras

Varaktighet Tillsvidareanställning (Provanställning 6 månader)

Arbetstid/Varaktighet Heltid

Lön Månadslön enl. överenskommelse

Kontaktpersoner:
Jens Strandin, fastighetschef, tel.nr 026 – 24 22 23

Peter Hedman, bitr. fastighetschef, tel.nr 026-24 22 29

Stefan Ruumensaari, facklig representant Ledarna, tel.nr 026-24 22 33

Sista ansökningsdag 2017-01-20

Övrigt om ansökan Varmt välkommen med din ansökan via e-post till Emina Campara. Märk din ansökan med "Servicechef" i ämnesraden. Inför rekryteringsarbetet har Sandvikenhus tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därav bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.