Områdeschef

Personen vi söker kommer att ingå i ett lag av kunniga och engagerade områdeschefer som leds av bolagets fastighetschef . I rollen som områdeschef kommer du att arbeta med förvaltning av fastigheter i centrala Sandviken.

Detta innebär att du kommer att vara spindeln i nätet mellan kund, boende och entreprenörer. Du ska således planera och leda arbetet med förvaltningen av våra kunders fastigheter vilket innebär ansvar för ekonomiskt resultat enligt fastställd budget, delta i verksamhetsplanering, kundkontakter, planering, hantering och utförande av löpande driftåtgärder och felavhjälpande underhåll, utförande av budget, uppföljningar och prognoser. Det innebär också uppföljning och ha kontroll på byggnader, installationer, utemiljö, energiförbrukningar mm. Du ska vidare bl.a. hantera myndighetsfrågor och skadehantering av lägenheter. Du ansvarar för kundnöjdheten i området samt verkar för att bovärdarna utför sina arbetsuppgifter på ett säkert, etiskt, ekonomiskt och kvalitetsmässigt optimalt sätt. Tjänsten innebär att du kommer arbeta under stor frihet med ett tydligt resultatansvar.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning eller annan dokumenterad utbildning inom fastighetsteknik, fastighetsekonomi eller förvaltning. Du ska ha erfarenhet av arbete som fastighetsförvaltare eller kompetens inom de ansvarsområden som ingår i rollen. Goda kunskaper inom hyresjuridik, byggteknik och fastighetsekonomi samt god förhandlingsvana är meriterande. Det är viktigt för dig att hålla vad du lovar, arbeta på ett kvalitetsmedvetet sätt och ge en god service till våra hyresgäster. Vidare tror vi att du lyckas bäst i rollen genom att vara strukturerad och affärsorienterad.

Egenskapskrav
Du som söker tjänsten är mål- och resultatinriktad med personligt engagemang och handlingskraft. Du är prestigelös och affärsmässig med en vilja att utvecklas. Du tycker om att jobba i team och har god förmåga att skapa och bevara goda relationer, både internt och externt. Då din roll innebär många kontakter är din goda samarbetsförmåga av stor betydelse samtidigt som du trivs i kontakterna med andra människor och har god servicekänsla. Ditt ledarskap ska färgas av tydlighet, lyhördhet och respekt.


Körkort B fordras

Varaktighet Tillsvidareanställning (Provanställning 6 månader)

Arbetstid/Varaktighet Heltid

Lön Månadslön enl. överenskommelse.

Kontaktpersoner:
Jens Strandin, fastighetschef, tel.nr 026 – 24 22 23

Peter Hedman, bitr. fastighetschef, tel.nr 026-24 22 29

Stefan Ruumensaari, facklig representant Ledarna, tel.nr 026-24 22 33

Sista ansökningsdag 2017-01-20

Övrigt om ansökan Varmt välkommen med din ansökan via e-post till Emina Campara. Märk din ansökan med "Områdeschef" i ämnesraden. Inför rekryteringsarbetet har Sandvikenhus tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därav bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.