Nyproduktion Järbo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi bygger 20 nya lägenheter i Järbo!

Beräknad inflytt årsskiftet 2018-2019.

Vår bostadskö

Vi beräknar att de nya lägenheterna i Järbo kommer att pubIiceras i februari 2018. Vi tillämpar webbuthyrning, ett system som bygger på att du själv är aktiv. För att du ska få ett erbjudande om den lägenhet du önskar, måste du vara i registrerad i vår bostadskö och göra en intresseanmälan på den lägenheten på Mina sidor

Beträffande lägenheterna i Järbo har Sandvikenhus styrelse beslutat att 7 av de 20 lägenheterna ska erbjudas i en separat kö, men även du som vill söka någon av dessa lägenheter måste vara registrerad som sökande hos oss.

Glöm inte uppdatera din plats i kön en gång per år. Du kan läsa mer i vår uthyrningspolicy om hur det fungerar. 

Intresserad?

Om du fyller i formuläret, så får du information om när lägenheterna släpps här på hemsidan. Observera dock att detta inte är samma sak som att ställa sig i vår bostadskö. Det innebär inte heller att du förbinder dig till något. 

Utformning

Sandvikenhus har hållit två dialogmöten, "öppna hus", i Järbo, där besökarna kunde rösta på olika alternativ för hur de nya husen ska byggas. De önskemål och synpunkter som lämnats ligger till grund för utformningen av husen.  Till exempel så har tomten där husen ska byggas, valts utifrån de inkomna önskemålen. Båda husen kommer att få inglasade balkonger då detta önskades av många. Carport med förråd kommer att tillhöra lägenheten.

De som tecknar kontrakt i god tid, kommer att kunna välja fondvägg, klinkers i badrummet, bänkskiva i köket, diskmaskin (mot kostnad), dusch eller badkar. 

Entreprenör är Eriksson Bygg AB.

Skisserna

Observera att skisserna är idéskisser, och det färdiga utseendet på husen kan bli något annorlunda.

Husen och lägenheterna

Tomten nära idrottsplatsen
Två hus
Två våningar
20 lägenheter
Loftgång
Hiss
Inglasade balkonger och markbalkonger
Uteförråd
Carport med tillhörande förråd
Öppen planlösning
Vita köksluckor
Ekparkett
Bredbandsuttag
Tvättmaskin och torktumlare
Målade väggar

Preliminära lägenhetsritningar

1 rum och kök

2 rum och kök, vänster

2 rum och kök, höger

3 rum och kök, vänster

3 rum och kök, höger

 


Sammanställning från dialogmöte nr 2 i Järbo 27/9 2017

7 december 2016 anordnade Sandvikenhus ett dialogmöte, öppet hus, i Järbo för att lansera kommande lägenheter, mäta intresse för dessa samt ta in synpunkter på det planerade projektet. 2016 års möte blev en stor framgång med 200 deltagare och där synpunkterna format bl a placering av husen.

För att få mer input i processen samt se om det stora intresset håller i sig, bjöd vi till ännu ett möte i september 2017. Återigen var intresset stort med 100 besökare. Besökarna ställdes inför 11 önskemål om den yttre miljön, balkonger och parkeringar där de fritt valde att rösta. De fick ett ark med 7 pluttar som de sedan placerade vid frågorna för att markera att ”detta är mitt val”. Precis som i december 2016 så var inglasad balkong det som genererade mest önskemål.