•  
  •  
  •  
  •  
Stadsparken

Mitt emellan stadspulsen och grönskan

SVARVARGATAN
Man behöver inte vara stjärna för att bo i Stjärnhuset på Svarvargatan, det är formen som gett huset dess namn. Strax intill ligger Svarvargatans låga tvåvåningshus. Läget är idealiskt med Stadsparken på andra sidan gatan och Sandvikens centrum och Parkbadet inom promenadavstånd.

SVEAVÄGEN
Det här är lägenheter för dig som vill bo centralt men ändå i ett lugnt och tryggt område. De ligger nära den lummigt grönskande stadsparken, bara ett stenkast ifrån matbutiker, centrum, barnomsorg och skolor. Här finns fem av våra fastigheter: Sveavägen 18, 20 och 22 samt de nyproducerade 24 och 26 som stod klara i november-december 2016.

Det här är bekväma lägenheter med hiss, breda, tröskelfria dörröppningar och lättillgängliga badrum. Utsikt över lummig grönska och rabatter men inte en enda häck man behöver klippa själv. Tiden kan ägnas åt annat. Kanske är det vad som lockar många som sålt sin villa att välja en lägenhet på Sveavägen 18 eller 24, som båda är +55-boenden, alldeles intill Stadsparken. Just de här lägenheterna är perfekta för seniorboende, men hela området passar den som vill bo centralt och i ett grönt område.

Sveavägen 24 och 26 - Med miljön i åtanke
Sveavägen 24 och 26 innehåller 74 nyproducerade (2016) och Svanenmärkta bostäder. Här får du mycket lägenhet för pengarna. Materialvalen och planlösningarna är gjorda med tanke på miljön. För att en lägenhet ska bli Svanenmärkt (miljömärkt) krävs det att en hel del tuffa kriterier uppfylls. Husen ska bland annat vara energisnåla med låga värme- och elkostnader. De ska vara byggda av material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt. Det ska vara tyst och välventilerat inne i lägenheten. Både vitvarorna och fönstren måste vara energisnåla.

-  Ett av husen, nr 24,  är 55+ boende.
-  Storlekar: 1 rok, 2 rok och 3 rok
-  Debitering av varmvatten och el görs via en metod som kallas IMD, individuell mätning och debitering. Det innebär att varmvatten och el betalas efter hur mycket man som hyresgäst verkligen använder, bra för både plånboken och miljön.

Bostadsväljaren i nytt fönster

Intern rundvandring i nytt fönster

Film, Sveavägen

3D-ritningar

 

 
Stäng

Filtrera

Område
  • Max hyra
  • Antal rum
I närheten av
Kartan